Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Mercavallès és el segon mercat majorista de Catalunya
 • El Consell Comarcal adequarà les instalĽlacions de Mercavallès per millorar la seva imatge comercial i aconseguir una major eficiència energètica
  Data de publicació: 17.10.14
  La Comissió Permanent del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat aquesta setmana la licitació de les obres de millora de les instalĽlacions del mercat comarcal de fruites i verdures, Mercavallès. El Projecte executiu ha estat redactat pels serveis tècnics del Consell Comarcal i té com a objectiu dur a terme un sèrie d’actuacions per a la reforma i millora de l’edifici del mercat que, a banda de millorar-ne el funcionament, també aconsegueixin una millor eficiència energètica de la instalĽlació, alhora que es millora la seva imatge comercial. Les obres es portaran a terme durant l’any vinent.
Representants dels ajuntaments vallesans amb la consellera Neus Munté
 • Els alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental demanen a la consellera Neus Munté celeritat en els pagaments del Departament i mesures transversals per combatre la pobresa
  Data de publicació: 25.09.14
  També s’ha constatat la manca de places per a gent gran a la comarca

  Els ajuntaments han traslladat a la consellera l’esforš que estan fent per pal·liar els greus efectes que suposa no tenir una renda mínima garantida

  La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté s’ha reunit avui amb representants dels municipis del Vallès Occidental per abordar diferents qüestions relatives als serveis d’atenció a les persones, centrant-se en quatre línies prioritàries: la renda mínima d’inserció, les beques menjador, la pobresa infantil i l’accés i manteniment de l’habitatge. A la reunió també hi ha assistit la Secretaria General del Departament de Benestar i Família, Dolors Rusinés, així com la consellera comarcal, Anna Maria Martínez, presidenta de la Comissió Informativa de Benestar Social i Infància i les vicepresidentes de l’ens comarcal, Olga Olivé i Mercè Rodó.

 • El Vallès Occidental inicia el projecte Recooperem per distribuir aliments cuinats a famílies de la comarca
  Data de publicació: 23.09.14
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental han iniciat el projecte ‘Recooperem, cuina per compartir’ que té per objectiu abastir amb aliments cuinats famílies de la comarca que tenen necessitats socials concretes, ja sigui per la seva situació econòmica com per la seva situació de dependència, garantint la inclusió social. D’altra banda, aquest projecte garanteix el màxim aprofitament alimentari i evita el malbaratament dels aliments.

  Aquesta iniciativa està finanšada a parts iguals per les dues institucions comarcals que colĽlaboren en el seu desenvolupament.

  Al conveni marc signat entre el Consell Comarcal i el Consorci de Residus s’hi poden adherir, per colĽlaborar en diferents actuacions: les empreses i/o entitats d’alimentació i/o restauració, amb menjar sobrant que vulguin cedir; els ajuntaments de la comarca que participin en la cerca de famílies beneficiàries del projecte i/o en el magatzem i distribució del menjar i les entitats de voluntariat que participin en la logística del projecte.

Presidència del Ple del Consell Comarcal
 • El Ple del Consell Comarcal aprova una moció de suport al 9 de novembre amb el vot a favor de CIU, ERC I EUIA, l'abstenció del PSC i el vot en contra del PP
  Data de publicació: 22.09.14
  Aquest migdia s'ha celebrat un Ple Extraordinari que al Consell Comarcal del Vallès Occidental al qual s'han debatut dues mocions en relació a la Llei de Consultes i a la proposta de convocatòria de consulta del 9 de novembre.

  D'una banda s'ha aprovat la Moció de suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental a la convocatòria de la consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre de 2014 presentada pels grups de CiU, ICV-EUiA, ERC i les CAV. Ha tirant endavant amb els vots a favor dels grups comarcals de CiU, ICV-EUiA i ERC, l'abstenció del PSC i el vot en contra del PP.

  D'altra banda s'ha rebutjat la Moció del PSC davant el 9 de novembre amb els vots a favor del PSC, l’abstenció de CiU i el vot en contra dels grups comarcals del PP, ERC i ICV-EUiA.

  Podeu consultar el text de les dues mocions adjuntes AQUÍ.

Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona