Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

 • El Consell Comarcal aprova l’ampliació del Programa d’Acció Comarcal per garantir el desenvolupament del projecte “Boscos del Vallès”
  Data de publicació: 17.07.14
  El Vallès Occidental ha fet avui un pas més pel desenvolupament del projecte “Boscos del Vallès” de prevenció d’incendis a través de la valorització de la biomassa. El Ple del Consell Comarcal ha aprovat de forma inicial aquest vespre la pròrroga i ampliació del Pla d’Actuació Comarcal (PAC) per tal de poder desenvolupar el nou projecte i garantir-ne els serveis, adaptant el Pla a les noves necessitats d’actuació. El passat 2 de juliol el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses ja van informar favorablement sobre la pròrroga i ampliació del PAC i va instar al Consell a fer-ne la seva aprovació.
El projecte 'Boscos del Vallès' s'ha presentat als alcaldes i alcaldesses
 • El projecte “Boscos del Vallès” avanša amb la signatura d’un acord amb la Generalitat i la Diputació i la modificació del Pla d’Actuació Comarcal (PAC)
  Data de publicació: 02.07.14
  El projecte comarcal “Boscos del Vallès” avanša amb la definició del marc de colĽlaboració institucional i amb l’ampliació dels objectius de treball del Consell Comarcal en matèria de prevenció d’incendis. Avui, el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses ha donat el vist-i-plau a la pròrroga del Programa d’Actuació Comarcal i a la seva ampliació per tal d’augmentar els objectius de treball a l’entorn de la prevenció d’incendis i poder desenvolupar el projecte. També s’ha donat el vist-i-plau a un conveni a tres bandes entre el Consell, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona pel qual les tres institucions es comprometen a treballar conjuntament en aquest àmbit.
Sessió del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses
 • Les solĽlicituds per a beques de menjador pel curs vinent han augmentat un 25% i arriben ja a les 12.796
  Data de publicació: 02.07.14

  Durant la sessió d’avui del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses s’han fet públiques les dades de les solĽlicituds de beques de menjador per al curs escolar 2014-2015. Inicialment les peticions han sofert un increment del 25% respecte al curs que ha acabat, quan se’n varen demanar 9.573. Aquest increment fa que a la comarca un total de 12.796 nens i nenes necessitin d’un suport econòmic per tal de poder dinar a l’escola.

Imatge de la sessió d'avui sobre la LRSAL
 • Representants dels ajuntaments del Vallès Occidental assisteixen a la jornada sobre l’impacte de la Llei estatal de les administracions locals (LRSAL)
  Data de publicació: 18.06.14
  Durant la jornada s’ha donat a conèixer el decret que la Generalitat publicarà demà per blindar els ens locals davant la nova llei

  El Consell Comarcal acull aquest matí la primera sessió del cicle de Jornades sobre l’impacte de la Llei 27/2013, de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, en la gestió dels serveis municipals. Aquestes jornades estan dirigides a electes i tècnics dels ajuntaments de la comarca i es desenvolupen en tres sessions, previstes per avui i la propera tardor. Avui, una vuitantena de representants electes i tècnics dels ajuntaments vallesans han seguit les ponències.


Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona