Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Imatge de la sessió de presentació de Canal Empresa
 • La Generalitat presenta noves eines de suport a l’empresa i als emprenedors en el Vallès Occidental
  Data de publicació: 03.04.14
  La Generalitat, a través del Departament d’Empresa i Ocupació, ha presentat aquesta tarda noves eines de suport a l’empresa i als emprenedors en el Vallès Occidental. Durant la jornada, que s’ha celebrat a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental, s’han donat a conèixer dues iniciatives impulsades pel departament: el Canal Empresa i la xarxa Catalunya Emprèn.
Reunió al Consell Comarcal amb la Presidenta del l'ICD
 • El Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal va atendre 658 dones el 2013
  Data de publicació: 25.03.14
  La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Montse Gatell, ha visitat aquest matí el Serveis d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental i que atén les dones de municipis de la comarca que no compten amb serveis especialitzats d’aquestes característiques. Gatell s'ha reunit amb la presidenta del Consell Comarcal, Pepita Pedraza i amb la consellera comarcal de l'Àrea d'Igualtat, Pietat Sánchez.
  El SIAD del Consell Comarcal del Vallès Occidental va atendre l'any passat un total de 658 dones que van requerir 3.689 atencions. D’aquestes dones, 118 travessaven situacions de violència masclista.
  Montse Gatell, amb motiu d’aquesta visita, ha donat a conèixer que la Línia 900900120 d’atenció a les dones en situació de violència masclista va atendre l’any passat un total de 845 trucades procedents del Vallès Occidental.Imatge de la sessió amb el president de la DIBA

Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona