Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

 • INFORMACIÓ SOBRE LA RESCISSIÓ DEL CONVENI DE 2008 ENTRE EL CONSELL COMARCAL I L’ASSOCIACIÓ DE MAJORISTES DE MERCAVALLÈS
  Data de publicació: 28.05.15
  Arran de les informacions aparegudes els darrers dies als mitjans de comunicació, el Consell Comarcal del Vallès Occidental informa del següent:

  El Mercat Comarcal de Fruites i Verdures (Mercavallès) és propietat dels ajuntaments de Sabadell i Terrassa. La seva gestió està delegada pels dos ajuntaments al Consell Comarcal del Vallès Occidental fins el 31 de desembre de 2016.

  El Consell Comarcal gestiona Mercavallès com els ajuntaments gestionen els mercats municipals, aplicant les normes de la gestió pública. Mercavallès és un servei dins les activitats del consell i apareix en els seus pressupostos com un programa més, dins la comptabilitat general del consell.

  El 18 de juliol de 2008 es va signar un conveni de colĽlaboració entre el Consell Comarcal i l’Associació de Majoristes de Mercavallès (AMM), entitat associativa sense ànim de lucre integrada pels concessionaris de les parades. El citat conveni tenia una durada de quatre anys finalitzava el 2012 i s’ha anat prorrogant en virtut de l’article Desè del mateix.

  En virtut del mateix conveni i el mateix article Desè, i pels motius que s’exposen a continuació, la Comissió Permanent del Consell Comarcal, formada per la Presidenta i per un Vicepresident/a de cada un dels quatre partits polítics que conformen el govern comarcal (PSC, CiU, ICV-EUiA i ERC) va acordar la rescissió del conveni del 2008 i notificar-ho a l’Associació de Majoristes per endegar un procés de redefinició de les funcions de cada un en la gestió del mercat cara el proper mandat comarcal.

Part del fons de la Mina Pública d'Aigües de Terrassa
 • Donació del fons de la Mina Pública d'Aigües de Terrassa a l’Arxiu Comarcal
  Data de publicació: 26.03.15
  Aquest mes de marš s'ha formalitzat la donació del fons de la Mina Pública d'Aigües de Terrassa S.A. (1842-1942) a l'Arxiu Comarcal del Vallès Occidental-Arxiu Històric de Terrassa, un fons clau per entendre la història contemporània de la ciutat i de la comarca i comprendre la Revolució Industrial a Catalunya. La Mina Pública d'Aigües de Terrassa S.A. és una empresa que proveeix d'aigua la ciutat de Terrassa a resultes d'una llarga tradició iniciada l'any 1842. A part de dur aigua potable a la vila de manera continuada, també tenia com a objectiu principal dotar de forša els vapors tèxtils i ajudar al desenvolupament industrial de la ciutat. La Mina encara perviu i ha decidit donar el seu fons històric per tal d’assegurar la preservació de la seva memòria corporativa i posar-la a disposició de la ciutadania.

 • El Consell Comarcal acull una jornada per prevenir els abandonaments i maltractaments d’animals dirigida a tècnics municipals
  Data de publicació: 26.03.15
  El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través del cos d’Agents Rurals, està duent a terme una campanya per prevenir els abandonaments i el maltractament d’animals de companyia i fomentar-ne la tinenša responsable. Per tal d’exposar-vos els objectius i les actuacions d’aquesta campanya, aquesta setmana s’ha celebrat al Consell Comarcal la “Jornada formativa sobre la gestió dels animals de companyia en el món local”. A la sessió hi van participar 36 representants d’una vintena municipis.
  La jornada s’emmarca dins de la campanya de control i vigilància de la identificació i cens que durà a terme el Cos d’Agents Rurals del DAAM. A la sessió hi van intervenir en primer lloc el Cap d’Àrea Regional del Cos d’Agents Rurals de Barcelona, Jaume Bosch, que van explicar les linies d’actuació de la Dirreccó General del Medi Natural i Biodiversitat i també la nova campanya de sensibilització dels agents rurals. També hi van intervenir dos tècnics veterinaris del Servei de Biodiversitat i protecció dels animals que van informar sobre el Registre animals de companyia (ANICOM) i ajuts destinats als ens locals i protectores. Finalment, un agent rural del Grup de suport de fauna va explicar casos pràctics i la normativa reguladora de la protecció d’animals.


Minut de silenci per la tragèdia aèria
 • El Consell Comarcal del Vallès Occidental fa un minut de silenci a les 12 hores en record a les víctimes de la tragèdia aèria que ha colpit especialment la comarca
  Data de publicació: 25.03.15
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet avui dimecres 25 de marš, a les 12 del migdia una concentració silenciosa a davant de la seva seu amb motiu de l’accident de l’avió Airbus- 320, de la companyia alemanya Germanwings que volava entre Barcelona i Düsseldorf i que es va estavellar als Alps francesos ahir al matí.
  Des del Consell Comarcal expressem el condol de la institució a familiars, companys i amics dels 142 passatgers i dels 6 tripulants morts a l’accident, que ha colpit fortament la comarca del Vallès Occidental.
  Així mateix, la Presidenta del Consell, Pepita Pedraza vol expressar “el condol, la solidaritat i l’acompanyament en el dolor a les famílies de la comarca que viuen de prop aquesta catàstrofe” i es posa a disposició dels alcaldes i alcaldesses de la comarca per a qualsevol necessitat que pugui sorgir.
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental se suma, d’aquesta manera, a les concentracions silencioses convocades per les entitats municipalistes. Les banderes de la institució onegen a mig pal des d’ahir al migdia. Així mateix queden suspeses totes les activitats públiques del Consell Comarcal.


Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona