Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Moment de la signatura de l'acord de govern al Consell Comarcal del Vallès Occidental
 • El PSC, ERC, CiU i Entesa governaran conjuntament al Consell Comarcal del Vallès Occidental
  Data de publicació: 29.07.15
  Aquesta tarda s’ha presentat i signat l’acord de govern entre els grups comarcals del PSC, ERC, CiU i Entesa al Consell Comarcal del Vallès Occidental per al mandat corporatiu 2015-2019. També s’ha aprovat el cartipàs de l’ens comarcal: l’organització política, el règim de sessions ordinàries i les assignacions als grups polítics comarcals i dels consellers i consellers, que baixen un 5% en termes generals.
  L’acord de signat pels quatre grups estableix la configuració del govern i el programa d’actuació pels propers quatre anys i vol aconseguir una comarca socialment cohesionada, territorialment equilibrada i amb uns serveis públics de qualitat.

Reunió amb alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez
 • L’alcalde de Sabadell i el president del Consell Comarcal es reuneixen per abordar qüestions de comarca
  Data de publicació: 28.07.15
  L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, s’ha reunit aquest matí a l’Ajuntament amb el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental i alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez. La trobada s’emmarca en les visites que el president del Consell ha iniciat als municipis de la comarca, comenšant per les dues cocapitals, per tenir un contacte més directe amb els municipis i abordar les qüestions de comarca per aquest mandat.
Oficina d'Atenció Ciutdana del Consell Comarcal
 • INFORMACIÓ D'INTERÈS: Horari d'estiu del Registre del Consell Comarcal
  Data de publicació: 23.07.15
  El Consell Comarcal informa que del 20 de juliol al 10 de setembre de 2015 es modifica l'horari d'atenció al registre d'entrades i sortides, situat a la planta baixa de l'edifici de la institució. L'horari del Registre en període d'estiu és de 8 a 15 hores.

Els consellers i conselleres comarcals del mandat 2015-2019
 • L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, nou president del Consell Comarcal del Vallès Occidental
  Data de publicació: 17.07.15
  Aquest migdia s’ha constituït el Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental pel mandat 2015-2019. Han pres possessió els 39 consellers i conselleres comarcals i s’ha escollit a l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez (PSC) com a nou president de l’ens comarcal amb els vots dels grups comarcals del PSC, ERC, CiU i Entesa.

  Del total de 39 consellers i conselleres comarcals, 9 ho són pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), 7 per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), 6 per Convergència i Unió (CiU), 6 per Entesa, 5 per la Candidatura d’unitat popular ľ Poble Actiu, 4 per Ciutadans i 2 pel Partit Popular (PP).

  Podeu llegir el discurs d'investidura del President del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, aquí.

Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona