Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental
 • El Consell Comarcal del Vallès Occidental es constituirà el divendres 17 de juliol
  Data de publicació: 02.07.15
  El divendres 17 de juliol al matí es celebrarà a Terrassa el Ple de Constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental sorgit després de les eleccions municipals del passat 24 de maig. Durant l’acte prendran possessió del seu càrrec els qui seran consellers i conselleres comarcals en aquest nou mandat i s’escollirà el president/a de l’ens supramunicipal per al període 2015-2019.

  Del total de 39 regidors i regidores dels diferents ajuntaments de la comarca que seran consellers i conselleres comarcals, 9 ho seran pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), 7 per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), 6 per Convergència i Unió (CiU), 6 per Entesa, 5 per la Candidatura d’unitat popular ľ Poble Actiu, 4 per Ciutadans i 2 pel Partit Popular (PP).

Seu del Consell Comarcal
 • El Consell Comarcal difon el Programa de Garantia Juvenil entre la població jove que busca feina
  Data de publicació: 01.07.15
  L’ens comarcal, a través dels serveis de Joventut i Ocupació, promou la participació de joves de 17 municipis del Vallès Occidental al Programa de Garantia Juvenil, un pla a nivell europeu per reduir l’atur entre el jovent.
  Aquesta setmana ha comenšat la seva tasca una tècnica del Consell Comarcal que treballarà en 17 municipis del Vallès occidental per impulsar i promoure la inscripció i participació de joves en el Programa de Garantia Juvenil. L’objectiu és difondre i donar a conèixer aquest programa de la Generalitat i acompanyar el jovent en el procés d’inserció laboral, des de la inscripció en el programa fins a la derivació a recursos ocupacionals, la recerca i l’adquisició de competències per l’ocupació.

Jornada realitzada el 11 de juny al Consell Comarcal
 • El Consell Comarcal i el Consorci de Residus inicien un treball per potenciar l’economia verda i circular al Vallès Occidental
  Data de publicació: 12.06.15
  Una trentena de persones interessades en compartir experiències i inquietuds sobre l’impuls de l’Economia Verda i Circular van participar en l’EcoLab Vallès, una Sessió Tècnica que va tenir lloc ahir a la seu del Consell Comarcal. Representants de les àrees de medi ambient i desenvolupament empresarial de les administracions (locals, Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona), d’organitzacions empresarials i de centres d’investigació i recerca van compartir un espai que els va servir per conèixer i debatre què fan i què es pot fer per promoure la transició cap a un model productiu més sostenible.
  L’economia verda i circular es contempla com una eina valuosa per fer front a la situació de crisi econòmica, a la necessitat de reducció de costos per poder mantenir l’activitat i aconseguir una economia més competitiva. Les mesures d’ecoinnovació o de simbiosi industrial, l’intercanvi i aprofitament de recursos entre empreses, serveixen per reforšar el teixit productiu, afavorint-ne la competitivitat i la diferenciació, i per generar un estalvi de recursos i una reducció d’impactes mediambientals.
  Podeu consultar la documentació de la jornada.
Promoció de naus en un polígon de la comarca
 • 1.348 espais disponibles als polígons del Vallès Occidental per instalĽlar activitat industrial
  Data de publicació: 09.06.15
  Ja està disponible en el portal de polígons i empreses del Vallès Occidental tota la informació de l’oferta de naus i solars industrials en venda i lloguer que actualment està en oferta. L’objectiu del catàleg és integrar, ordenar i difondre tota la informació que les empreses immobiliàries i particulars tenen disponible ja que aquesta està dispersada en diferents pàgines web i portals.
  La 9a edició ha recopilat 1.348 espais disponibles distribuïts a 90 polígons de la comarca, un 10% més que el 30 de desembre 2014. Aquest augment es podria donar per una millor recopilació de la informació i perquè algunes ofertes s’haurien incorporat de nou com a disponibles davant un possible millora del mercat immobiliari industrial. A l’oferta publicada predominen les naus en lloguer (66%), seguit de la venda (30%) i, finalment, dels solars en venda i lloguer (4%). La tendència dels preus segueix la tònica del darrer catàleg publicat: 3,04 euros m▓ per les naus en lloguer i 731 euros m▓ per les naus de compra.

Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona