Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Joves estudiant en una biblioteca de la comarca
 • El Vallès Occidental comptarà amb dues Oficines Joves per atendre les necessitats del jovent de la comarca
  Data de publicació: 05.10.15
  El jovent del Vallès Occidental comptarà properament amb dues noves Oficines Joves on poder dirigir-se per resoldre dubtes i rebre informació. Les dues Oficines Joves formen part de la xarxa presencial d’atenció als joves impulsada pel govern català al territori i es situaran a Sabadell i Terrassa, donant servei als 23 municipis de la comarca sota la coordinació del Consell Comarcal, que promourà el treball conjunt d’aquests dues noves Oficines amb els serveis d’informació juvenil dels diferents pobles i ciutats.
  El Consell Comarcal ha aprovat el conveni de colĽlaboració amb la Generalitat de Catalunya, mitjanšant el Departament de Benestar Social i Família i l’Ajuntament de Terrassa, l’Ajuntament de Sabadell per a la gestió de les Oficines Joves. Aquest conveni estableix les línies de colĽlaboració i cooperació mútua entre els diferents ens per a gestionar les oficines, que actuen com a node clau de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil.

Imatge Xarxa d'innovació social
 • S'amplia fins el 23 d'octubre el termini per a presentar propostes al 2n Concurs d'Idees innovadores
  Data de publicació: 05.10.15
  El termini per a presentar projectes d'innovació per al segons Concurs d'Idees innovadores per a Reptes Socials s'ha ampliat fins al proper 23 d'octubre. Les bases es poden consultar AQUÍ.
  En aquesta segona edició, el concurs té per objectiu impulsar projectes d’innovació social que abordin el repte de la generació d’ocupació de manera sostenible mitjanšant activitats d’impacte social. Les propostes han de contemplar la generació de noves relacions socials i econòmiques, la potenciació i foment de la cultura emprenedora, la participació i la creativitat; i/o la incorporació d’elements innovadors ja sigui en la pròpia idea com en el producte, servei o procés.

Fotografia de Miquel Badia
 • El president del Consell Comarcal es reuneix amb l’alcaldessa de Matadepera
  Data de publicació: 05.10.15
  El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, s’ha reunit aquest matí amb l’alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, dins la ronda de visites i trobades que està realitzant en aquest inici de mandat. En aquestes trobades el president del Consell aborda amb els alcaldes i alcaldesses les qüestions de comarca que més els preocupen i es posa sobre la taula la feina del Consell com a institució supramunicipal.
Polígons industrials del Vallès Occidental
 • El primer semestre de 2015 registre un bon ritme de contractació, amb un increment anual del 18% dels contractes
  Data de publicació: 29.09.15
  L’Observatori del Vallès Occidental ha fet públics els informe semestrals de prestacions per desocupació i de contractació laboral. Les dades aportades per ambdós informes mostren com, tot i el bon ritme de la contractació d’aquest primer semestre, la cobertura de les persones desocupades a 31 de juny segueix a la baixa seguint la tendència dels darrers semestres.

  L’Observatori té per funció l’estudi i anàlisi dels temes centrals en l’àmbit del desenvolupament social, econòmic i territorial de la comarca. Per això realitza tasques d'observació permanent mitjanšant productes periòdics, elabora estudis i informes específics segons les necessitats detectades, i disposa d’un servei de consultes.

  Podeu consultar aquí l'Informe sobre prestacions de desocupació i també el de contractació laboral.

Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona