Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Imatge de la 2a edició del concurs Piula
Simulació de la nova fašana de Mercavallès
 • El Consell Comarcal adequarà les instalĽlacions de Mercavallès per millorar la seva imatge comercial i aconseguir una major eficiència energètica
  Data de publicació: 17.10.14
  La Comissió Permanent del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat aquesta setmana la licitació de les obres de millora de les instalĽlacions del mercat comarcal de fruites i verdures, Mercavallès. El Projecte executiu ha estat redactat pels serveis tècnics del Consell Comarcal i té com a objectiu dur a terme un sèrie d’actuacions per a la reforma i millora de l’edifici del mercat que, a banda de millorar-ne el funcionament, també aconsegueixin una millor eficiència energètica de la instalĽlació, alhora que es millora la seva imatge comercial. Les obres es portaran a terme durant l’any vinent.
Representants dels ajuntaments vallesans amb la consellera Neus Munté
 • Els alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental demanen a la consellera Neus Munté celeritat en els pagaments del Departament i mesures transversals per combatre la pobresa
  Data de publicació: 25.09.14
  També s’ha constatat la manca de places per a gent gran a la comarca

  Els ajuntaments han traslladat a la consellera l’esforš que estan fent per pal·liar els greus efectes que suposa no tenir una renda mínima garantida

  La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté s’ha reunit avui amb representants dels municipis del Vallès Occidental per abordar diferents qüestions relatives als serveis d’atenció a les persones, centrant-se en quatre línies prioritàries: la renda mínima d’inserció, les beques menjador, la pobresa infantil i l’accés i manteniment de l’habitatge. A la reunió també hi ha assistit la Secretaria General del Departament de Benestar i Família, Dolors Rusinés, així com la consellera comarcal, Anna Maria Martínez, presidenta de la Comissió Informativa de Benestar Social i Infància i les vicepresidentes de l’ens comarcal, Olga Olivé i Mercè Rodó.

 • El Vallès Occidental inicia el projecte Recooperem per distribuir aliments cuinats a famílies de la comarca
  Data de publicació: 23.09.14
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental han iniciat el projecte ‘Recooperem, cuina per compartir’ que té per objectiu abastir amb aliments cuinats famílies de la comarca que tenen necessitats socials concretes, ja sigui per la seva situació econòmica com per la seva situació de dependència, garantint la inclusió social. D’altra banda, aquest projecte garanteix el màxim aprofitament alimentari i evita el malbaratament dels aliments.

  Aquesta iniciativa està finanšada a parts iguals per les dues institucions comarcals que colĽlaboren en el seu desenvolupament.

  Al conveni marc signat entre el Consell Comarcal i el Consorci de Residus s’hi poden adherir, per colĽlaborar en diferents actuacions: les empreses i/o entitats d’alimentació i/o restauració, amb menjar sobrant que vulguin cedir; els ajuntaments de la comarca que participin en la cerca de famílies beneficiàries del projecte i/o en el magatzem i distribució del menjar i les entitats de voluntariat que participin en la logística del projecte.


Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona