Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

La ventada ha provocat molts desperfectes a la comarca
 • ÚLTIMA HORA: El Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental es reunirà dijous per abordar els efectes del temporal de vent a la comarca
  Data de publicació: 15.12.14
  Després de les devastadores ventades del passat 9 de desembre i un cop els municipis han pogut fer una primera valoració dels danys, des del Consell Comarcal s’ha convocat un Consell d’Alcaldes i Alcaldesses extraordinari per valorar les afectacions i acordar les accions conjuntes a portar a terme. La reunió es celebrarà aquest dijous, 18 de desembre, a les 16 hores a la Sala de Plens del Consell Comarcal.

  El Consell Comarcal ha convocat aquest òrgan atenent a les peticions formulades per diversos ajuntaments i amb el convenciment que una acció conjunta dels municipis del Vallès Occidental pot aconseguir una major actuació al territori. També es convidarà a participar a aquesta trobada a la consellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega, al president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, així com al delegat del govern a les comarques de Barcelona, Fernando Brea. D’aquesta manera es vol traslladar les respectives institucions la magnitud dels efectes del temporal de vent al Vallès Occidental i la necessitat d’afrontar actuacions immediates per la recuperació dels espais forestals. Així mateix també es farà partícip a la Federació d’ADF de la comarca, que estan treballant sobre el terreny i disposen d’informació valuosa per afrontar les tasques a fer tant en el present com en el futur.

Sessió de formació dirigida als tècnics de serveis socials dels ajuntaments de la comarca
 • Tècnics dels ajuntaments del Vallès Occidental es formen per gestionar les situacions de pobresa energètica de famílies de la comarca
  Data de publicació: 14.12.14
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha acollit durant tot aquest matí el Taller de coneixements i recursos per a situacions de pobresa energètica, organitzat conjuntament per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, amb la colĽlaboració de l’ens comarcal. Avui hi han participat una vintena de treballadors i treballadores municipals.

  L’objectiu de la sessió de formació, dirigida als tècnics de serveis socials dels ajuntaments de la comarca, ha estat facilitar coneixements, recursos i eines als professionals, per a gestionar les situacions de pobresa energètica que arriben als serveis socials bàsics.

Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona