Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Oficina d'Atenció Ciutdana del Consell Comarcal
 • INFORMACIÓ D'INTERÈS: Horari d'estiu del Registre del Consell Comarcal
  Data de publicació: 31.07.15
  El Consell Comarcal informa que del 20 de juliol al 10 de setembre de 2015 es modifica l'horari d'atenció al registre d'entrades i sortides, situat a la planta baixa de l'edifici de la institució. L'horari del Registre en període d'estiu és de 8 a 15 hores.

Moment de la signatura de l'acord de govern al Consell Comarcal del Vallès Occidental
 • El PSC, ERC, CiU i Entesa governaran conjuntament al Consell Comarcal del Vallès Occidental
  Data de publicació: 29.07.15
  Aquesta tarda s’ha presentat i signat l’acord de govern entre els grups comarcals del PSC, ERC, CiU i Entesa al Consell Comarcal del Vallès Occidental per al mandat corporatiu 2015-2019. També s’ha aprovat el cartipàs de l’ens comarcal: l’organització política, el règim de sessions ordinàries i les assignacions als grups polítics comarcals i dels consellers i consellers, que baixen un 5% en termes generals.
  L’acord de signat pels quatre grups estableix la configuració del govern i el programa d’actuació pels propers quatre anys i vol aconseguir una comarca socialment cohesionada, territorialment equilibrada i amb uns serveis públics de qualitat.

Els consellers i conselleres comarcals del mandat 2015-2019
 • L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, nou president del Consell Comarcal del Vallès Occidental
  Data de publicació: 17.07.15
  Aquest migdia s’ha constituït el Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental pel mandat 2015-2019. Han pres possessió els 39 consellers i conselleres comarcals i s’ha escollit a l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez (PSC) com a nou president de l’ens comarcal amb els vots dels grups comarcals del PSC, ERC, CiU i Entesa.

  Del total de 39 consellers i conselleres comarcals, 9 ho són pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), 7 per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), 6 per Convergència i Unió (CiU), 6 per Entesa, 5 per la Candidatura d’unitat popular ľ Poble Actiu, 4 per Ciutadans i 2 pel Partit Popular (PP).

  Podeu llegir el discurs d'investidura del President del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, aquí.
Seu del Consell Comarcal
 • El Consell Comarcal difon el Programa de Garantia Juvenil entre la població jove que busca feina
  Data de publicació: 01.07.15
  L’ens comarcal, a través dels serveis de Joventut i Ocupació, promou la participació de joves de 17 municipis del Vallès Occidental al Programa de Garantia Juvenil, un pla a nivell europeu per reduir l’atur entre el jovent.
  Aquesta setmana ha comenšat la seva tasca una tècnica del Consell Comarcal que treballarà en 17 municipis del Vallès occidental per impulsar i promoure la inscripció i participació de joves en el Programa de Garantia Juvenil. L’objectiu és difondre i donar a conèixer aquest programa de la Generalitat i acompanyar el jovent en el procés d’inserció laboral, des de la inscripció en el programa fins a la derivació a recursos ocupacionals, la recerca i l’adquisició de competències per l’ocupació.


Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona