Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

El Consell Comarcal gestiona el transport escolar
 • El Consell Comarcal prepara la prestació del servei de transport escolar pels propers dos cursos
  Data de publicació: 23.01.15

  • Aquest curs 2014-2015 utilitzen el servei un total de 1.747 alumnes en 106 rutes

  • El Ple del Consell ha aprovat l’expedient per la contractació del servei en 22 lots, per un valor de més de 6’3 milions d’euros


  El Consell Comarcal ja prepara el servei de transport escolar pels pròxims dos cursos. El Ple de l’ens supramunicipal va aprovar ahir al vespre l’expedient per la contractació del servei de transport escolar obligatori i no obligatori pels cursos 2015-2016 i 2016-2017, amb possibilitat de pròrroga pel curs 2017-2018. En total, el valor del contracte és de 6.380.716,16€ IVA exclòs i en concret es liciten 22 lots de servei que inclouen un total de 106 rutes.

Imatge de la 2a edició del concurs Piula
Els treballadors i treballadores s'han concentrat a la porta de l'ens comarcal
 • Minut de silenci per condemnar l'atemptat de París
  Data de publicació: 08.01.15
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet a la una del migdia una concentració silenciosa davant de la seu de la institució com a mostra de condol i condemna per l’atemptat terrorista contra el setmanari francès “Charlie Hebdo” que va tenir lloc ahir a la ciutat de París.


Imatge del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses extraordinari
 • El Vallès Occidental demana ajuts extraordinaris i la coordinació de totes les administracions i propietaris forestals davant un dels fenòmens meteorològics més devastadors de les últimes dècades
  Data de publicació: 18.12.14
  El Consell d’alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental s’ha reunit aquesta tarda per valorar els efectes de la ventada del passat 9 de desembre i per acordar les accions a seguir. Els ajuntaments han coincidit a reconèixer l’excepcionalitat de la situació que ha afectats centenars d’hectàrees de bosc i ha produït nombroses afectacions a la trama urbana. En aquests moments els ajuntaments estan fent la valoració dels danys i la faran arribar al govern de la Generalitat, que ha anunciat aquesta setmana que obrirà una línia d’ajuts extraordinaris encara sense quantificar. Els representants municipals han manifestat la preocupació per la situació actual del bosc, pels molts desperfectes que s’han ocasionat i per les moltíssimes hectàrees afectades, així com també pel risc d’incendi que pot patir la comarca en la propera temporada d’estiu.

  Consulteu els acords AQUÍPerfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona