Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Seu del Consell Comarcal
 • Modificació dels horaris del Registre del Consell Comarcal durant l'estiu
  Data de publicació: 28.07.14
  Durant els mesos de juliol, agost i setembre es modifiquen els horaris del Registre del Consell Comarcal del Vallès Occidental:
  - Del 23 de juliol al 8 d'agost i del 25 d'agost al 12 de setembre el Registre estarà obert de les 8 del matí a les 3 de la tarda.
  - De l'11 al 22 d'agost el registre romandrà TANCAT i aquests dies comptaran com a inhàbils a efectes de còmput de tràmits pels interessats.


 • El Consell Comarcal aprova l’ampliació del Programa d’Acció Comarcal per garantir el desenvolupament del projecte “Boscos del Vallès”
  Data de publicació: 17.07.14
  El Vallès Occidental ha fet avui un pas més pel desenvolupament del projecte “Boscos del Vallès” de prevenció d’incendis a través de la valorització de la biomassa. El Ple del Consell Comarcal ha aprovat de forma inicial aquest vespre la pròrroga i ampliació del Pla d’Actuació Comarcal (PAC) per tal de poder desenvolupar el nou projecte i garantir-ne els serveis, adaptant el Pla a les noves necessitats d’actuació. El passat 2 de juliol el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses ja van informar favorablement sobre la pròrroga i ampliació del PAC i va instar al Consell a fer-ne la seva aprovació.
El projecte 'Boscos del Vallès' s'ha presentat als alcaldes i alcaldesses
 • El projecte “Boscos del Vallès” avanša amb la signatura d’un acord amb la Generalitat i la Diputació i la modificació del Pla d’Actuació Comarcal (PAC)
  Data de publicació: 02.07.14
  El projecte comarcal “Boscos del Vallès” avanša amb la definició del marc de colĽlaboració institucional i amb l’ampliació dels objectius de treball del Consell Comarcal en matèria de prevenció d’incendis. Avui, el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses ha donat el vist-i-plau a la pròrroga del Programa d’Actuació Comarcal i a la seva ampliació per tal d’augmentar els objectius de treball a l’entorn de la prevenció d’incendis i poder desenvolupar el projecte. També s’ha donat el vist-i-plau a un conveni a tres bandes entre el Consell, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona pel qual les tres institucions es comprometen a treballar conjuntament en aquest àmbit.
Sessió del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses
 • Les solĽlicituds per a beques de menjador pel curs vinent han augmentat un 25% i arriben ja a les 12.796
  Data de publicació: 02.07.14

  Durant la sessió d’avui del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses s’han fet públiques les dades de les solĽlicituds de beques de menjador per al curs escolar 2014-2015. Inicialment les peticions han sofert un increment del 25% respecte al curs que ha acabat, quan se’n varen demanar 9.573. Aquest increment fa que a la comarca un total de 12.796 nens i nenes necessitin d’un suport econòmic per tal de poder dinar a l’escola.


Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona