Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

 • El Consell Comarcal dóna suport als refugiats sirians
  Data de publicació: 01.09.15
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet públic avui el seu suport als refugiats sirians. Des del Consell s’ha demanat als ajuntaments de la comarca la seva adhesió a la petició que el govern espanyol s’impliqui de manera ferma a l’acolliment de refugiats. Tal com ha fet també l’Ajuntament de Sabadell, el President de l’ens comarcal ha enviat una carta al ministre d’Exteriors, José Manuel Garcia- Margallo, demanant una implicació ferma i sense condicionants de l’Estat Espanyol en l’acolliment de refugiats.
Reunió entre l’alcalde de Terrassa i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental
 • Reunió entre l’alcalde de Terrassa i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental
  Data de publicació: 31.08.15
  L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha rebut aquest matí la visita oficial de presentació del nou president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès. Giménez va ser nomenat president del Consell Comarcal del Vallès Occidental en el Ple de Constitució del Consell per al mandat 2015-2019, que va tenir lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Terrassa el passat dia 17 de juliol.
  Durant la trobada, emmarcada en les visites que el president del Consell ha iniciat als municipis de la comarca per tenir un contacte més directe amb les localitats i abordar les qüestions de comarca per a aquest mandat, s'han abordat diversos temes d'interès d'àmbit comarcal i referents a la ciutat, especialment de caràcter territorial relacionats amb l’estat de les infraestructures de la comarca, així com altres temes de caire social. La trobada ha tingut lloc a la seu d’Alcaldia.

 • Més d’un 75% dels Esplais i Casals d’estiu inspeccionats pel Consell Comarcal aquest any compleixen la normativa
  Data de publicació: 31.08.15
  El Consell Comarcal ha realitzat aquest estiu la inspecció d’una quarantena d’Esplais i Casals. Havent finalitzat la campanya d’inspeccions es pot assegurar que, un 76% de les instalĽlacions on s’ha pogut fer aquesta tasca compleixen la normativa. El Consell Comarcal realitza la inspecció dels Casals d’Estiu per delegació de la Generalitat de Catalunya.
  La vicepresidenta del Consell Comarcal i responsable dels temes de Joventut, Núria Colomé, ha afirmat que “aquesta és una tasca que fa anualment el Consell i que segurament no és coneguda, però que suposa un important treball de l’equip tècnic i que dóna compliment a un encàrrec específic per delegació de la Generalitat. Les inspeccions es concentren a l’època estiuenca però l’atenció i assessorament es dóna durant tot l’any”.
Oficina d'Atenció Ciutdana del Consell Comarcal
 • INFORMACIÓ D'INTERÈS: Horari d'estiu del Registre del Consell Comarcal
  Data de publicació: 31.07.15
  El Consell Comarcal informa que del 20 de juliol al 10 de setembre de 2015 es modifica l'horari d'atenció al registre d'entrades i sortides, situat a la planta baixa de l'edifici de la institució. L'horari del Registre en període d'estiu és de 8 a 15 hores.


Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona