Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Seu del Consell Comarcal
 • El Vallès Occidental demana ajuts extraordinaris i la coordinació de totes les administracions i propietaris forestals davant un dels fenòmens meteorològics més devastadors de les últimes dècades
  Data de publicació: 18.12.14
  El Consell d’alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental s’ha reunit aquesta tarda per valorar els efectes de la ventada del passat 9 de desembre i per acordar les accions a seguir. Els ajuntaments han coincidit a reconèixer l’excepcionalitat de la situació que ha afectats centenars d’hectàrees de bosc i ha produït nombroses afectacions a la trama urbana. En aquests moments els ajuntaments estan fent la valoració dels danys i la faran arribar al govern de la Generalitat, que ha anunciat aquesta setmana que obrirà una línia d’ajuts extraordinaris encara sense quantificar. Els representants municipals han manifestat la preocupació per la situació actual del bosc, pels molts desperfectes que s’han ocasionat i per les moltíssimes hectàrees afectades, així com també pel risc d’incendi que pot patir la comarca en la propera temporada d’estiu.

  Consulteu els acords AQUÍ


Sessió de formació dirigida als tècnics de serveis socials dels ajuntaments de la comarca
 • Tècnics dels ajuntaments del Vallès Occidental es formen per gestionar les situacions de pobresa energètica de famílies de la comarca
  Data de publicació: 14.12.14
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha acollit durant tot aquest matí el Taller de coneixements i recursos per a situacions de pobresa energètica, organitzat conjuntament per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, amb la colĽlaboració de l’ens comarcal. Avui hi han participat una vintena de treballadors i treballadores municipals.

  L’objectiu de la sessió de formació, dirigida als tècnics de serveis socials dels ajuntaments de la comarca, ha estat facilitar coneixements, recursos i eines als professionals, per a gestionar les situacions de pobresa energètica que arriben als serveis socials bàsics.

Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona