Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Signatura de l'acord a la Diputació de Barcelona
 • El Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona signen un acord per una nova línia de crèdit de 1’5 milions d’euros
  Data de publicació: 14.11.14
  La Diputació de Barcelona destinarà 1.591.212 euros a un prèsec sense interès pel Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc del 'Pla d'operacions de tresoreria per a consells comarcals 2014'. El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i la presidenta accidental del Consell Comarcal, Olga Olivé, van signar ahir el conveni de colĽlaboració entre les dues institucions per la regulació del crèdit.
  El Pla, aprovat per unanimitat pel ple de la Diputació el 24 de juliol, és una continuació del que es va posar en marxa l'any passat, de característiques similars, i aportarà als consells comarcals de la demarcació de Barcelona crèdits a curt termini per cobrir necessitats de tresoreria, a fi de garantir les competències locals exercides per aquests ens amb vista a la prestació normal de serveis públics de proximitat.
Seu del Consell Comarcal
 • Les ordenances fiscals del Consell Comarcal pel 2015 es mantenen
  Data de publicació: 13.11.14
  El ple del Consell Comarcal ha aprovat aquest vespre la revisió de les ordenances fiscals per l’any 2015. Les ordenances de l’ens comarcals pel proper any es congelen, és a dir, es mantenen com aquest any 2014. Només es fa una modificació de forma en l’ordenanša número 9, reguladora de la taxa per a les Actuacions d’Avaluació Ambiental.

  El pressupost del Consell Comarcal es debatrà en un ple extraordinari el dimarts 25 de novembre a les 19 hores. D’aquesta manera el Pressupost del Consell podrà incorporar els pressupostos dels consorcis comarcals, un cop aprovats pels propis ens, tal com estableix la LRSAL, Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local.

Imatge d'un dels tallers realitzats
 • El Consell Comarcal realitza 30 tallers de sensibilització a favor de les relacions lliures de violència als instituts de la comarca
  Data de publicació: 10.11.14
  El Consell Comarcal està implementant un dels projectes previstos a la Xarxa per a la igualtat: la Campanya de sensibilització a favor de les relacions lliures de violència. Aquest projecte preveu accions educatives i preventives dirigides al sector jove de la població amb l’objectiu de transmetre el missatge d’igualtat de gènere i en favor de les relacions de parella bentractants. Així mateix, també es vol engrescar a l’alumnat de centres educatius de la comarca a participar al concurs ‘Piula contra la violència masclista’ i fer difusió dels Serveis d’Informació i Atenció a les Dones de la comarca que ofereixen assessorament jurídic i atenció psicològica davant del dubte d’estar patint violència masclista.
Presentació del projecte Recooperem a l'Ecofòrum de Terrassa
 • El Consell Comarcal i el Consorci per a la Gestió de Residus presenten el projecte “Recooperem” a l’Ecofòrum de Terrassa
  Data de publicació: 06.11.14
  El Vapor Universitari de Terrassa acull avui i demà l’Ecofòrum 2014, dedicat al Malbaratament alimentari. En les sessions hi participaran diferents entitats i institucions que explicaran experiències per evitar el malbaratament. Entre ells hi ha el Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, que de la mà de dos tècnics expliquen el projecte ‘Recooperem, cuina per compartir’. La ponència, titulada “Accions de reducció del malbaratament alimentari al Vallès Occidental”, s'ha realitzat aquest matí.

Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona