Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Ja es pot consultar la guia d'activitats d'aquest curs
 • Els ens comarcals proposen 29 activitats educatives per apropar la realitat del Vallès Occidental als centres educatius
  Data de publicació: 18.09.14
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha publicat, coincidint amb l’arrencada del curs escolar, una nova edició de la Guia d’Activitats Educatives. Aquesta vegada la guia inclou 29 propostes organitzades pel mateix Consell, el Consorci per al a Gestió de Residus i el Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica. I per primera vegada també inclou les activitats proposades per l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental.

  La guia es pot consultar AQUÍ i està dirigida als centres educatius de la comarca, amb propostes impulsades pels ens comarcals amb la voluntat d’apropar la realitat del nostre territori als infants i joves. Com en edicions anteriors, la guia vol ser també un complement a l’oferta d’activitats educatives que s’organitzen des dels ajuntaments, amb l’objectiu d’unir esforšos en la tasca d’implicar a aquests col·lectius en la societat.

Seu del Consell Comarcal
 • El Ple del Consell Comarcal aprova definitivament la pròrroga i modificació del Programa d’Actuació Comarcal (PAC)
  Data de publicació: 18.09.14

  També s’ha ratificat el contracte programa amb el Departament de Benestar Social en matèria de serveis socials

  El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental celebrat aquest vespre ha aprovat definitivament la pròrroga i modificació del Programa d’Actuació Comarcal, el PAC, per adaptar-lo a les noves actuacions en matèria de gestió forestal, derivades del projecte “Boscos del Vallès”. El Ple també ha ratificat els acords amb la Generalitat de Catalunya en dos àmbits destacats: l’educació i els serveis socials. D’una banda, els convenis per a la gestió de les beques de menjador i el transport escolar, i de l’altra d’addenda al contracte programa per a la coordinació, cooperació i colĽlaboració entre el Departament de Benestar Social i Família, en matèria de serveis socials i altres programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat.

  A més a més, durant el Ple s’ha donat compte de la renúncia de dos consellers comarcals del Grup Comarcal Socialista, Amadeu Aguado i Dolors Conde, que deixen el consell comarcal. En el proper ple es nomenaran els nous consellers o conselleres que els substituiran.

Carnet dels alumnes que utiltizen el transport escolar
 • 1.786 alumnes inicien el curs amb transport escolar al Vallès Occidental
  Data de publicació: 15.09.14
  El curs escolar ha comenšat a la comarca amb un total de 1.786 alumnes amb una ajuda per desplašar-se fins al centre educatiu en transport escolar. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha gestionat les peticions de les famílies de la comarca i ha organitzat el servei que enguany compta amb 104 rutes que arriben a 48 centres educatius. Les rutes del transport escolar s’han reorganitzat per tal d’obtenir la màxima eficiència.
Acte de signatura del conveni 'Boscos del Vallès'
 • El Vallès Occidental, la Generalitat i la Diputació signen el compromís per engegar el projecte “Boscos del Vallès” que inicia un nou model de gestió forestal a la comarca
  Data de publicació: 10.09.14
  El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma Pelegrí, la presidenta del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Pepita Pedraza i el diputat president delegat de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, Joan Puigdollers, han signat aquest matí, a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental, el conveni de colĽlaboració per al desenvolupament del projecte 'Boscos del Vallès'-Programa de prevenció d'incendis forestals i d’utilització de la biomassa per a generació d'energia al Vallès Occidental.
  A la signatura del conveni també hi han estat presents el conseller de Medi Natural de Consell Comarcal i alcalde d’Ullastrell, Joan Ballbé així com també els vicepresidents i vicepresidentes, Olga Olivé, Àngels Marcuello i Ricard Torralba.

Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona