Mida: 1 1 1 | Cerca a altres administracions;

Notícies

Carnet dels alumnes que utiltizen el transport escolar
 • 1.786 alumnes inicien el curs amb transport escolar al Vallès Occidental
  Data de publicació: 15.09.14
  El curs escolar ha comenšat a la comarca amb un total de 1.786 alumnes amb una ajuda per desplašar-se fins al centre educatiu en transport escolar. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha gestionat les peticions de les famílies de la comarca i ha organitzat el servei que enguany compta amb 104 rutes que arriben a 48 centres educatius. Les rutes del transport escolar s’han reorganitzat per tal d’obtenir la màxima eficiència.
Acte de signatura del conveni 'Boscos del Vallès'
 • El Vallès Occidental, la Generalitat i la Diputació signen el compromís per engegar el projecte “Boscos del Vallès” que inicia un nou model de gestió forestal a la comarca
  Data de publicació: 10.09.14
  El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma Pelegrí, la presidenta del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Pepita Pedraza i el diputat president delegat de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, Joan Puigdollers, han signat aquest matí, a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental, el conveni de colĽlaboració per al desenvolupament del projecte 'Boscos del Vallès'-Programa de prevenció d'incendis forestals i d’utilització de la biomassa per a generació d'energia al Vallès Occidental.
  A la signatura del conveni també hi han estat presents el conseller de Medi Natural de Consell Comarcal i alcalde d’Ullastrell, Joan Ballbé així com també els vicepresidents i vicepresidentes, Olga Olivé, Àngels Marcuello i Ricard Torralba.
4.933 nens i nenes de la comarca rebran una beca de menjador
 • El curs escolar comenša amb 8.212 infants amb beca de menjador al Vallès Occidental
  Data de publicació: 10.09.14
  Aquest curs, un total de 8.212 nens i nenes del Vallès Occidental rebran un ajut per al menjador escolar, segons les dades que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i el Consell Comarcal estan treballant, després d’analitzar les peticions fetes a través dels diferents ajuntaments. Per primera vegada s’han utilitzat uns criteris unificats per a tot Catalunya a l’hora d’atorgar els ajuts, tal com ja es va acordar durant el curs passat. Aquesta assignació suposa un augment de 2.309 beques atorgades respecte el curs passat.
 • El Consell Comarcal aprova l’ampliació del Programa d’Acció Comarcal per garantir el desenvolupament del projecte “Boscos del Vallès”
  Data de publicació: 17.07.14
  El Vallès Occidental ha fet avui un pas més pel desenvolupament del projecte “Boscos del Vallès” de prevenció d’incendis a través de la valorització de la biomassa. El Ple del Consell Comarcal ha aprovat de forma inicial aquest vespre la pròrroga i ampliació del Pla d’Actuació Comarcal (PAC) per tal de poder desenvolupar el nou projecte i garantir-ne els serveis, adaptant el Pla a les noves necessitats d’actuació. El passat 2 de juliol el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses ja van informar favorablement sobre la pròrroga i ampliació del PAC i va instar al Consell a fer-ne la seva aprovació.

Tauler d'anuncis


Perfil del contractant


 • Data de publicació: 01.01.11 - Perfil del contractant


Consell Comarcal del Valles Occidental
Carretera N-150, km. 15 - 08227 - Terrassa.
Tel: 93 727 35 34
NIF: P5800007F
En col·laboració amb:
Logo Diputació de Barcelona